Van:††††††††††††††††††††††††††††††† K.T.C. MEULENBERG VZW <info@ktcm.be>

Verzonden:†††††††††††††††††††† zaterdag 2 april 2016 9:31

Aan:††††††††††††††††††††††††††††††† leden februari 2016

Onderwerp:††††††††††††††††††† nieuwsbrief april

 

CategorieŽn:††††††††††††††††† KTCM Website

 


U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser


K.T.C. MEULENBERG VZW


nieuwsbrief april

In deze e-mail

nieuwsbrief april


nieuwsbrief april

OPENING BUITENTERREINEN VANAF 4 APRIL.

Vanaf maandag 4 april om 12u. zijn onze buitenterreinen 3,4 en 5 bespeelbaar. Je kan voor deze terreinen dan ook reeds reserveren. In de loop van volgende week zullen in functie van de weersomstandigheden bijkomende terreinen worden open gesteld voor reservatie. Volg de info die beschikbaar is op het reservatiesysteem via de website www.ktcm.be of de website van Tennis Vlaanderen.

 

GEBRUIK VAN DE TENNISHAL TIJDENS DE ZOMERPERIODE

Het zomerseizoen is gestart op 28 maart l.l. en loopt tot 25 september a.s. Als buiten spelen niet mogelijk is (b.v.b. bij slecht weer, interclub of tornooien) kunnen de leden gratis gebruik maken van de tennishal. Pleinen die gereserveerd zijn voor interclubontmoetingen of tornooien mogen door de leden worden ingenomen in overleg van de wedstrijdleiding.

 

EEN PLEIN RESERVEREN

Hoe je een (binnen - of buiten)plein kan reserveren vind je terug op onze website www.ktcm.be/reserveer-een-terrein.  De info die je voor de reservaties nodig hebt kan je ook terug vinden op je K.T.C.M.-lidkaart.

 

K.T.C.M.-lidkaart.

Alle leden kunnen hun lidkaart van K.T.C.M. afhalen in het cafetaria na betaling van het lidgeld. Hou er rekening mee dat na ontvangst van je betaling, het bestuur een tweetal weken nodig heeft om je lidmaatschap te verwerken bij Tennis Vlaanderen en om je lidkaart aan te maken.  

Indien je binnen kort wil tennissen, is het aangewezen je lidmaatschap bij K.T.C.M. voor zover nog nodig onmiddellijk te verlengen.

 

Het bestuur.

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.


K.T.C. MEULENBERG VZW
Springstraat 32 A 3530 Houthalen-Helchteren - www.ktcm.be - info@ktcm.be