Van:                                K.T.C. MEULENBERG VZW <info@ktcm.be>

Verzonden:                     zaterdag 20 februari 2016 12:04

Aan:                                clubleden -augustus 2015

Onderwerp:                    clubkledij

 


U kan deze e-mail ook bekijken in uw browser


K.T.C. MEULENBERG VZW


clubkledij

In deze e-mail

clubkledij en pasdagen


clubkledij en pasdagen

LAATSTE INFORMATIE OVER DE NIEUWE ERIMA CLUBKLEDIJ VOOR DE LEDEN VAN K.T.C.M.

 

De leden van KT.C.M. kunnen alle foto’s van de nieuwe clubkledij terug vinden op de website ktcm.be/onze club/clubkledij en ad valvas in het cafetaria.  Er bestaat een afzonderlijke lijn voor heren, dames en jeugdspelers, in kleine en grote maten.  De volledige kledij is vervaardigd uit sneldrogend en kreukvrij materiaal. Het bestuur heeft gekozen voor de kleuren wit/zwart, wit en zwart.

De jeugd kan kiezen uit de kindermaten 116 tot 164 en uit de kleinere maten voor volwassenen (vanaf S voor de jongens en 134 voor de meisjes).

De geafficheerde prijzen zijn netto-prijzen, na aftrek van de speciale clubkorting van 25%. De kostprijs van het clublogo op de t-shirts, polo’s, tanktops en trainingsjacks is in de prijs inbegrepen.

Dit is zeker ook een unieke gelegenheid voor onze interclubploegen.

Kom gerust uw kledij passen en keuren op haar kwaliteit tijdens onze pasdagen op zaterdag 27 februari a.s. van 10u. tot 12u. en maandag 29 februari van 19u. tot 21u.  Je kan dan onmiddellijk bestellen. Vergeet niet dat de kledij onmiddellijk moet betaald worden bij de bestelling.

De levering van de kledij is voorzien twee tot drie weken na de bestelling.

 

Het bestuur.

 

Wenst u deze mail in de toekomst niet meer te ontvangen? U kan zich uitschrijven via het profielbeheer op je spelersdashboard. Tennis Vlaanderen draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze e-mail.


K.T.C. MEULENBERG VZW
Springstraat 32 A 3530 Houthalen-Helchteren - www.ktcm.be - info@ktcm.be