over ons

Onze club werd opgericht in 1949, telt ongeveer 500 leden en is aangesloten bij de Tennis Vlaanderen.

De club beschikt over negen outdoor tennispleinen, waarvan zeven met verlichting. Naast de tennismuur liggen er twee midi-terreinen.

De tennishal omvat vier terreinen met hoogwaardige verlichting en een vloer van tapijt. De hele infrastructuur is gelegen in een groene omgeving.

De club is zowel gericht op de recreatieve spelers als op de competitiespelers. KTCM neemt deel aan de interclubcompetitie in de senior- en jeugdreeksen.

Op alle momenten van de dag kan er tennis worden gespeeld. De terreinen kunnen worden gereserveerd van thuis uit via de website met behulp van het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen (buiten terreinen) of via ons eigen online reservatiesysteem voor de tennishal.

De club is zowel gericht op de recreatieve spelers als op de competitiespelers. KTCM neemt deel aan de interclubcompetitie in de senior- en jeugdreeksen.

 

 

 

 

 

 

 

KTCM biedt talrijke mogelijkheden om les te volgen, zowel voor nieuwe leden als voor gevorderden, volwassenen en jeugdspelers. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers, zowel in groep als individueel.

Gedurende het seizoen organiseert de club vele activiteiten voor jong en oud. Op sportief vlak worden open tornooien ingericht voor volwassenen en de jeugd. Het sportief gedeelte wordt aangevuld met activiteiten waarop de gezelligheid voorop staat.

De club beschikt over een gezellig cafetaria met een budgetvriendelijke dranken- en spijskaart. Zoals je hieronder kan zien beschikken we ook over een ruim zonneterras die de mogelijkheid biedt om wedstrijden in groep te kunnen volgen.

ma, 07/14/2014 - 02:35